Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Opening schilderijen expositie

  • fred

    Voor de opening van een expositie met schilderijen van heksen ben ik dringend op zoek naar 1 of zo mogelijk 2 heks(en) die al vliegend op hun bezem de openingshandeling willen verrichten. Geen trucjes, alleen gecertificeerde heksen met uitstekende kennis van bezemvliegen worden gevraagd te reageren.

    fred.

    NB de opening is gepland voor een zaterdag in de periode eind oktober - half november 2006 en je hebt dus nog even tijd om te oefenen.

  • fred

    De openingsdatum van de expositie is vastgesteld op zaterdag 30 september 2006. Iets eerder dan gedacht maar een en ander vindt plaats in een bibliotheek en de exposant is afhankelijk van de aldaar geldende openingstijden.

    fred.

  • fred

    Een van de op de tentoonstelling te bezichtigen schilderijen plaats ik hier alvast. Het stuk geeft een aardig idee van de humor die de schilder aan heksen toedicht.

    fred

  • fred

    De tentoonstelling wordt dus zaterdag de 30e september geopend. Deze opening is voor genodigden. De gehele maand oktober is een en ander te bezichtigen, voor eenieder die geinteresseerd is, tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Adres: Bibliotheek Portugaal, (officieel Openbare bibliotheek Albrandswaard) Dorpsstraat 34 in Portugaal, juist onder Rotterdam.

    fred.

  • fred

    Poortugaal is overigens met dubbel o. Sorry. Zo kun je het wat makkelijker vinden.

    fred